tisdag 31 augusti 2010

sitt.

Älskar den här bilden. Om jag hade haft en stor trädgård så hade jag velat ha ett riktigt långt bord med massa stolar i olika färger.

höst på Norrgavel.

Fina bilder från Norrgavels höstkatalog. De nya fina Kelimmattorna måste jag titta lite närmare på. Kuberna är en klassiker som jag faktiskt har glömt bort att jag själv har ett par av på vinden. Fint att sätta två ovanför varandra. Ska nog göra det.

måndag 30 augusti 2010

tyll.


Vill använda min bröllopsklänning igen. Men frågan är när? Om jag inte får använda den igen så vill jag ha Jonas Bohlinlampan "Liv" som tröst.

söndag 29 augusti 2010

nya grepp.Gillar att mäklarna fattat grejen men snygga bilder. Fantastic Frank har dock tagit det ett steg längre och anlitar bara fotografer inom mode, konst och arkitektur för att ta fram nya fotomanér. Tummen upp!

lördag 28 augusti 2010

te, té, the eller thé?
Jag blir alltid lite extra lycklig av fina förpackningar. Köpte denna idag av en trevlig man på Möllevångstorget. Helt ekologiskt och helt fantastiskt faktiskt. 
foto: Maria Riazzoli

fredag 27 augusti 2010

bra utsikt.

Tror att det kommer bli en bra helg. Tror att Saga också tror det. Tror att Saga tror att alla dagar kommer bli bra dagar.
foto: Maria Riazzoli

torsdag 26 augusti 2010

rött.Blir sugen på riktigt rött hår när jag ser de här bilderna.
Bilder från Zanita.

onsdag 25 augusti 2010

bilder från förr.Är de inte härliga. Gamla, svartvita bilder. Dessa föreställer min mamma som gungar, nykära mormor och morfar (man ser bara morfars fötter), mamma och pappa, mormor i en helt naturlig solpose samt morfar och någon snitsig kompis.

Har länge tänkt att jag skulle göra något fint med bilderna. Förstora upp dem kanske, trycka på tyg, rama in?
foto: Maria Riazzoli

tisdag 24 augusti 2010

ann-sofie back.


Sköna bilder tagna av fotografen Andreas Sjödin. Har ni inte redan kollat in hans portfolio så gör det. Nu.
Bilderna hittade jag hos Lisa C.

måndag 23 augusti 2010

feeling blue.


Blev smått kär i de blåa flaskorna från Farmen Antik. Tyvärr blev det inget köp av olika små anledningar som inte platsar här på bloggen. Vi gör ett nytt försök nästa helg helt enkelt.

Hur som helst blev jag väldigt inspirerad av färgen blå. Den första blåa bilden är från duktiga Lotta Agatons portfolio. Hans J. Wegners Y-stol från 1949 har fått ny, blå kostym i olika nyanser. Fint. Kuddarna kommer från Svenskt Tenn och hade gärna fått flytta in i min soffa. Färgen på väggen är ju bara för härlig. Som att sitta uppe i himlen. Hunden...ja, ni ser ju själva.

fredag 20 augusti 2010

fyndjakt.


Imorgon ska jag och min finaste vän på fyndjakt. Jakten kommer att ske på Farmen Antik utanför Ängelholm. Ser framför mig att det kommer stå en perfekt sliten skänk där och bara: köp mig, älska mig. Nä, kanske inte så men typ köp mig i alla fall.

onsdag 18 augusti 2010

afro art.
Alltid när jag är i Stockholm tar jag en sväng förbi Afro Art. Jag älskar den där butiken! Enda problemet är att det verkar omöjligt för mig att gå därifrån utan att köpa något. Den här gången blev det bland annat en korg för tidningar. Vill du besöka Afro Art så hittar du dem på Hornsgatan 58, Nybrogatan 29 eller på afroart.se 

söndag 15 augusti 2010

höst?


Usch, jag vill inte riktigt erkänna det men idag fick jag för första gången en känsla av höst.

fredag 13 augusti 2010

stockholm, I love you.foto: Maria Riazzoli

tisdag 10 augusti 2010

koloni.


Fina vänner, fina vimplar, färsk lök och god mat. Snälla sommar, ta inte slut. 
foto: Maria Riazzoli